Spectrometrie de masa

GCxGC-MS

GCxGC-MS

GCxGC-MS

Kit special pentru modularea cromatografică GCxGCMS. Este compus dintr-o valvă ce modulează cu ajutorul a două jeturi de aer (unul de răcire cu azot lichid şi unul cu aer cald) o minicoloană polară pe care se face separarea compuşilor ce eluează dintr-o coloană nepolară. Rezultatul este o cromatogramă tridimensională cu axele următoare: timpul pe coloana nepolară, timpul pe coloana polară şi intensitatea semnalului.

Solicita oferta
Solicita oferta
Mesajul a fost trimis cu succes.
Eroare! Reincercati.
GCxGCMS – Gaz Cromatograf Bidimensional cuplat cu Spectrometru de Masa

Gaz Cromatograf Bidimensional cuplat cu Spectrometru de Masa

Shimadzu
Kit special pentru modularea cromatografică GCxGCMS. Este compus dintr-o valvă ce modulează cu ajutorul a două jeturi de aer (unul de răcire cu azot lichid şi unul cu aer cald) o minicoloană polară pe care se face separarea compuşilor ce eluează dintr-o coloană nepolară.


Rezultatul este o cromatogramă tridimensională cu axele următoare: timpul pe coloana nepolară, timpul pe coloana polară şi intensitatea   semnalului.

Integrarea este realizată pe conurile ce rezultă din acest tip de cromatografie, denumite blob. Rezultatul integrării nu mai este arie ci volum. În urma acestui tip de cromatografie rezultă un sistem cromatografic cu o separare excepţională care reuşeşte să identifice toţi compuşii care se pot vaporiza în injector.

MDGC-2010
Comprehensive GCxGC MS

Kitul este compus din:

    Valvă de azot lichid
    Alimentare automată cu azot lichid
    Set de coloane pentru 1D şi 2D
    Holdere de colaone
    Kit de instalare şi conectare
    Software special ZOEX