Laborator fizico-chimic

UV-Vis

UV-Vis

UV-Vis

Shimadzu produce spectrometre UV-Vis si UV-Vis-NIR de înalta performanta. Astfel, în functie de necesitatile dvs, aveti la dispozitie spectrometre de la un sistem optic monofascicul pâna la un sistem optic dublu fascicul cu trei retele de difractie.

Solicita oferta
Solicita oferta
Mesajul a fost trimis cu succes.
Eroare! Reincercati.
Detalii Generale :
 
    Shimadzu produce spectrometre UV-Vis si UV-Vis-NIR de înalta performanta. Astfel, în functie de necesitatile dvs, aveti la dispozitie spectrometre de la un sistem optic monofascicul pâna la un sistem optic dublu fascicul cu trei retele de difractie. În acest sens, fie ca aplicatiile dvs sunt de rutina sau de cercetare veti gasi cu siguranta modelul care se va potrivi perfect în laborator. 
 
    Fiecare spectrometru dispune de posibilitatea conectarii si a controlului de la PC iar modele stand-alone se pot controla de la tastatura proprie cu ajutorul displayului grafic multifunctional. 
 
    Sistemele se livreaza standard cu programe de analiza fotometrica, de scanare spectrala, de analiza cantitativa, scanari temporale etc. La cerere sistemele se pot dota si cu sisteme care sa poata citi proba în emisie sau în reflexie si de asemenea se pot face determinari de culoare (RGB, CMYK etc)